Setcor na hrvatskomSetcor in English
NAZOVITE NAS: +385.15500964
PODRŠKA: 072 400 400
Vodeći hrvatski pružatelj cloud usluga s više od šest tisuća klijenata obilježava 33 godine rada

Vodeći hrvatski pružatelj cloud usluga s više od šest tisuća klijenata obilježava 33 godine rada

ICT tvrtka Setcor nastavlja rasti

Setcor, hrvatska tvrtka za informacijsku i komunikacijsku tehnologiju (ICT) i vodeći pružatelj cloud usluga u državi, obilježava 33 godine rada i uspješnog poslovanja. Tijekom posljednja tri desetljeća i s više od šest tisuća korisnika njihovih usluga, Setcor je pridonio rastu i razvoju brojnih tvrtki i organizacija diljem zemlje. Od 2018. do 2022. bilježe godišnju stopu rasta od 15 posto, a očekivanja su da će se taj rast povećati u budućnosti.

Tijekom svog putovanja, Setcor je dosljedno težio izvrsnosti, kombinirajući tehničku stručnost s pristupom usmjerenim na kupca. Nudeći prilagođena rješenja, personaliziranu podršku i najsuvremeniju infrastrukturu, tvrtka je izgradila trajna partnerstva s klijentima iz različitih industrija, osnažujući ih da iskoriste potencijal oblaka.

“Sretni smo što možemo proslaviti 33 godine Setcorovih postignuća i doprinosa ICT industriji u Hrvatskoj”, rekao je Krešo Troha, vlasnik Setcora. “Naša priča o uspjehu potvrda je napornog rada i predanosti našeg talentiranog tima te povjerenja i podrške naših klijenata. U današnjem digitalnom dobu koje se brzo razvija, tvrtke se suočavaju s izazovima bez presedana. Prijetnje kibernetičkoj sigurnosti nastavljaju se razvijati, a zaštita osjetljivih podataka postala je imperativ, kao što smo mogli vidjeti na brojnim nedavnim primjerima. U Setcoru shvaćamo ključnu važnost kibernetičke sigurnosti i zato s najsuvremenijim rješenjima želimo tvrtkama pružiti sigurnost koja im je potrebna za pouzdano poslovanje. Nadalje, digitalni krajolik se neprestano mijenja, s novim tehnologijama i inovacijama koje se pojavljuju nevjerojatnom brzinom. Nužno je za tvrtke da budu u korak s ovim naprecima kako bi ostale konkurentne i relevantne.“

„Naš iskusni tim stručnjaka i dalje je posvećen razumijevanju jedinstvenih potreba naših klijenata kako bi mogli odgovoriti na izazove današnjice, ali i prihvatiti prilike sutrašnjice. Dok razmišljamo o našem putovanju, uzbuđeni smo zbog budućnosti i mogućnosti koje su pred nama. Setcor će i dalje biti vodeći u pružanju vrhunskih rješenja u oblaku i pomaganju tvrtkama da napreduju u digitalizaciji“, poručio je Troha.

Setcorov opsežan portfelj telekomunikacijskih i cloud usluga obuhvaća niz rješenja , uključujući infrastrukturu kao uslugu (IaaS), platformu kao uslugu (PaaS), softver kao uslugu (SaaS) i oporavak od katastrofe kao uslugu (DRaaS). Glavni je cilj pomoći korisnicima da optimiziraju operacije i poslovne procese prema svojim potrebama te poboljšaju učinkovitost i sigurnost. Svojim modelom poslovanja omogućuju tvrtkama da se fokusiraju na svoj ‘core biznis’, odnosno da se orijentiraju na primarno poslovanje, ne razmišljajući o svojoj postojećoj infrastrukturi.

Od osnutka, Setcor je nastojao biti čelu inovacija, pružajući sveobuhvatan paket ICT rješenja koji tvrtkama svih veličina omogućava skaliranje, pojednostavljenje operacija i digitalizaciju. Kao najveći pružatelj usluga u oblaku u Hrvatskoj, Setcor ima važnu ulogu u ostvarivanju digitalnog napretka.

Povodom svoje 33. obljetnice, Setcor izražava zahvalnost svojim klijentima, partnerima i zaposlenicima koji su odigrali ključnu ulogu u rastu i uspjehu tvrtke. S bogatom poviješću postignuća i jasnom vizijom za budućnost, Setcor ostaje posvećen pomicanju granica ICT izvrsnosti i pružanju inovativnih rješenja.