Setcor na hrvatskomSetcor in English
NAZOVITE NAS: +385.15500964
PODRŠKA: 072 400 400
Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama obratite se svom IT provideru.

Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama obratite se svom IT provideru.

Iz same perspektive korisnika ključno je imati na raspolaganju uhodani tim vrhunskih IT stručnjaka jer se osigurava konzistentnost i pouzdanost usluge koja se pruža. Iskusni timovi bolje poznaju sustave i procese, što smanjuje rizik od grešaka ili prekida u radu. Također, iskusni stručnjaci mogu brže prepoznati i riješiti probleme, što smanjuje „downtime“ i povećava zadovoljstvo korisnika. Uhodani tim može brže implementirati nove tehnologije i prilagoditi se promjenama na tržištu, pružajući korisnicima napredne usluge i inovativna rješenja. Za Setcor, imati vrhunski ekspertni tim znači imati i globalnu konkurentnost, jer kvalitetan tim omogućuje da konkurira ne samo na lokalnoj već i na svjetskoj razini, privlačeći međunarodne klijente. Danas, visoka stručnost i iskustvo zaposlenika povećava povjerenje korisnika u kvalitetu usluga koja se isporučuje, a samim time zadovoljni korisnici su skloniji dugoročnoj suradnji, što osigurava stabilnost i rast kompanije.

Tržište rada u IT-u suočava se s nekoliko ključnih izazova. Prvi je nedostatak kvalificirane radne snage, posebno u specijaliziranim područjima kao što su cyber sigurnost, umjetna inteligencija (AI) i blockchain tehnologija. Drugi je visoka stopa fluktuacije zaposlenika, jer IT stručnjaci često mijenjaju poslove zbog boljih uvjeta, što predstavlja izazov za same poslodavce. Treći izazov je konkurencija globalnih tržišta, jer mnogo IT stručnjaka odlazi raditi u inozemstvo zbog boljih radnih uvjeta.

 

Setcorov pristup zadržavanju zaposlenika

Setcor uspješno zadržava svoje djelatnike kroz kontinuirano ulaganje u profesionalni razvoj zaposlenika kroz razne edukacije, certificiranja te treninge. Nudimo jasne karijerne puteve i mogućnosti napredovanja unutar kompanije. Također, pružamo kvalitetne radne uvjete, s fokusom na balans između privatnog i poslovnog života, fleksibilno radno vrijeme i atraktivne benefite. Važno je naglasiti kako zadržavanje vrhunskih IT stručnjaka nije samo pitanje konkurentnosti na tržištu, već i osiguravanje vrhunske usluge za korisnike. Setcor, kroz kontinuirano ulaganje u edukaciju i razvoj svojih zaposlenika, uspijeva zadržati stručnjake te osigurava visokokvalitetne usluge svojim korisnicima, čime stvara dugoročne i stabilne poslovne odnose. Ovaj pristup ne samo da pomaže u prevladavanju izazova na tržištu rada u IT-u, već i pozicionira Setcor kao lidera na hrvatskoj i globalnoj IT sceni.