Setcor na hrvatskomSetcor in English
NAZOVITE NAS: +385.15500964
PODRŠKA: 072 400 400

O NAMA

Što je SETCOR, čime se bavimo...

Konvencionalni IT procesi i sustavi ne mogu više osigurati svojim korisnicima pronalaženje rješenja i odgovore na brze promjene u izazovima koji se stavljaju danas pred sve industrije.
Čelni ljudi, koji upravljaju IT sektorima tvrtki, traže pouzdanog partnera koji može kompenzirati takve dinamične zahtjeve i osigurati rješenja.

Setcor je taj partner!

U mogućnosti smo pružiti našim klijentima rješenja koja će smanjiti potrebu za gubljenjem ogromnih količina novca i ljudskih resursa u pokušaju upravljanja svojim ICT problemima.

Umjesto fokusiranja na rješavanje ICT problema oni mogu usredotočiti te resurse na jačanje svoje pozicije na svojim tržištima ili se širiti u novim, a ostaviti nas da upravljamo njihovim ICT potrebama te brinemo o kompletnoj infrastrukturi neke tvrtke, uključujući upravljanje i održavanje ICT kapacitetima. Osim toga pružamo korisniku rješenje za sigurnu mrežu njegovog data centra, koji prethodno može samostalno kreirati zahvaljujući online alatu.

Jedna od naših posebnih značajki je alat koji svim korisnicima omogućava kreaciju željenog data centra korištenjem samo web preglednika, uključujući kompletnu njegovu infrastrukturu i sve elemente. Nakon provjere tehničkih značajki, korisnik jednostavnim klikom naručuje svoj data centar.

Druga značajka je posjedovanje svojih komunikacijskih čvorova u Zagrebu, Beču i Budimpešti, kojima nije potrebna internetska veza i koji korisnicima omogućavaju pristup do data centara putem sigurne mreže.

Pružamo usluge koje su potrebne svakoj tvrtki koja želi poslovati na transparentan i konkurentan način. Svim našim korisnicima osiguravamo platformu vrhunske kvalitete i pouzdanosti, a za upravljanje tom infrastrukturom nisu potrebna nova znanja niti neka posebna prilagodba zaposlenika. Na isti način na koji su naši korisnici upravljali svojim dosadašnjim vlastitim podatkovnim centrima nastavljaju upravljati novim data centrom na našoj infrastrukturi zadržavajući potpunu kontrolu nad svim elementima. Uz nas korisnik zadržava prijašnji način poslovanja i upravljanja, ali uz puno bržu reakciju u slučaju povećanja ili smanjenja potrebnih kapaciteta u ICT infrastrukturi koji su potrebni za ispunjavanje određenih poslovnih potreba i zahtjeva, a uz znatnu redukciju cjelokupnih troškova poslovanja.

Za sve navedeno Setcor osigurava jedno mjesto komunikacije (SPOC), od dizajna do podrške.

Zanima vas što Setcor
može učiniti za Vas?