Setcor in EnglishSetcor na hrvatskom
NAZOVITE NAS: +385.15500964

RAZVOJ APLIKACIJA

Efikasna softverska rješenja, krojena po mjeri

  • Setcor Vam nudi cijeli spektar razvoja aplikacija po mjeri, od dizajna do programiranja
  • Posvećeni smo radu uz najviše standarde razvoja aplikacija i ukorak smo s najmodernijim tehnologijama
  • Osim razvoja, Setcor Vam nudi i kompletnu uslugu održavanja aplikacija i njihovog poboljšanja
  • Zajedno s Vama, analiziramo Vaše zahtjeve i potrebe te pronalazimo najbolje moguće rješenje

RAZVOJ APLIKACIJA

Razvoj aplikacija po mjeri svakog korisnika

Bilo da ste velika globalna tvrtka u potrazi za razvojem inovativnih aplikacija, profesionalna tehnološka tvrtka koja priprema veliku novu inovaciju ili dinamični startup koji želi promijeniti svijet, naši razvojni timovi isporučit će izvanredne rezultate.

Bez obzira na Vaše potrebe, naš raznolik tim softverskih inženjera, dizajnera i ispitivača provest će Vaše zamisli u stvarnost.

Od dizajniranja baza podataka do razvoja poslovnih aplikacija, od sistemskih integracija do kreiranja sustava u oblaku, od razvoja mobilnih aplikacija do Software as a Service rješenja – naši razvojni inženjeri ukorak su s najmodernijim tehnologijama i spremni za kreiranje Vaše aplikacije, platforme ili usluge.

Zajedno s Vama, analiziramo Vaše zahtjeve i pomažemo Vam u razvoju Vaše aplikacije kako bi konačan proizvod bio jednostavan za integraciju u Vaš postojeći sustav i spreman za naredna poboljšanja.

Nije samo programiranje ono što stvara izvanredne softverske aplikacije. Efektivna softverska rješenja zahtijevaju interaktivno korisničko sučelje i dubinsko razumijevanje tijeka procesa. Sama automatizacija procesa neće napraviti razliku i poboljšati tijek rada, ponekad je potrebno redefinirati proces i poboljšati ga za prebacivanje u softversko rješenje. Naš razvojni tim i naši poslovni analitičari radit će s vama u definiranju opsega Vašeg projekta i detaljnih uvjeta.

Naš razvoj tim ukorak je s najnovijim tehnologijama i može isporučiti kompleksna softverska rješenja koja odgovaraju Vašim zahtjevima. Uz naše iskustvo u razvoju i integraciji složenog softvera, matematičkih softverskih rješenja i izgradnji online proizvoda, osigurat će uspješnu implementaciju Vaših prilagođenih softverskih zahtjeva.

Zanima vas što Setcor
može učiniti za Vas?