PRVI SECTOR EVENT U SPLITU

Pozivamo Vas da rezervirate svoje mjesto na prvoj Sector konferenciji u Splitu, koja će se održati u četvrtak 16. svibnja 2019. u hotelu Radisson Blu (Put Trstenika 19) s početkom u 09:00 h.

Pridružite se našem timu stručnjaka i saznajte kako Vaša tvrtka može unaprijediti svoje poslovne procese uz pomoć Sector inovativnih Cloud i XaaS riješenja.

Zbog velikog interesa i ograničenog broja mjesta molimo Vas da svoje mjesto rezervirate na vrijeme iz sljedeće forme.

Aruba

Uz Arubu jednostavno upravljajte svojom mrežom iz Setcor Clouda!

Aruba je vodeća tvrtka u žičnim, bežičnim i sigurnosnim mrežnim rješenjima nove generacije. Svojim naprednim rješenjima Aruba omogućuje brzo, jednostavno i sigurno upravljanje lokalnom mrežom iz Clouda.

Symantec

Stručna znanja i certifikati u područjima DLP, CASB, Web Isolation, Secure Web Gateway, E-mail Security, Endpoint Encryption i Protection zajedno sa našim iskustvom i certificiranim timom „Symantec Knights“ stručnjaka, bili su ključni da nas Symantec prepozna kao zlatnog partnera i bezrezervno podržava kako bi svojim klijentima pružali najbolju moguću podršku pri odabiru i implementaciji Symantec sigurnosnih rješenja.

Daas – Desktop as a service

Uz Setcor DaaS, operacijski sustavi za računala pokreću se unutar virtualnih servera koji se nalaze u našem podatkovnom centru. Sva potrebna infrastruktura, uključujući pohranu i mrežne resurse nalazi se na Setcor Cloudu. Setcor DaaS rješenje omogućuje korisnicima da preko mreže korisnici mogu pristupiti svojoj radnoj površini putem klijentskog softvera ili web-preglednika.

Informacijska sigurnost

Informacijska sigurnost proces je koji je postao dio poslovanja i gotovo je nemoguće zamisliti poslovanja bez njega, a istovremeno imati jamstvo da je naša imovina, naši podaci, primjereno zaštićena. Uz Setcor informacijske stručnjake vaša se kompanija može suočiti s najnovijim sigurnosnim prijetnjama i na vrijeme možete reagirati na sigurnosne incidente.

Partneri konferencije

2000px-Hewlett_Packard_Enterprise_logo.svg
HP_logo_630x630